Over mij

Over mij

Ik ben Evelien Noeverman - Tanghe, geboren in 1982 in Harderwijk, getrouwd en moeder van drie kinderen. Sinds 2017 woon ik in Almelo, waar ik een atelier aan huis heb.

Mijn verschillende rollen in het leven hebben bijgedragen aan de vorming van mij als kunstenares. Mijn rol als vrouw, moeder, werkneemster, vriendin, zus, kleindochter maar mijn rol als dochter heeft mijn intuïtie het meest ontwikkeld. Voor mij is intuïtie een belangrijke voorwaarde om te kunnen schilderen.

Ondanks alle pogingen om de drang naar schilderen te onderdrukken, blijkt het bloed te kruipen waar het niet gaan kan. Pas in Almelo kwam er rust en ruimte voor mijn passie schilderen. Vanuit mijn atelier kon ik vanuit mijn hart schilderen en stijlen uitproberen. De abstracte schilderkunst overheerst in mijn collectie.

Met het uitproberen van alle technische mogelijkheden met acrylverf ben ik nooit klaar. Steeds ontdek ik weer nieuwe interessante technieken die ik kan gebruiken om uit te drukken wat ik voel. Waar woorden dit niet meer kunnen, nemen het paletmes en de verf het over.

Echte kunst is om de moed te hebben om het te delen…

E.N.T. - Art
Evelien Noeverman-Tanghe
Ootmarsumsestraat 150
7603 AL Almelo

T: 06 15 44 19 10
info@entart.nl

KvK nr: 80150373

Volg mij via:

logo